VideoScribe Help

Topic not covered?

Start a new topic

Image Sequence

I used Image sequence for a short video I created. Even though the images are transparent, when Fiverr was rendering the image sequence it added a white background to some of the transparent images (not all, but some).

I'm attaching the scribe.

Note: if I render the scribe as a MOV video. the transparent images stay transparent...only when I render as PNG sequence does it add a white background to some of the transparent images.


 

Hi,

you have used white rectangles to hide some things and then you have placed other images on top of them. The white rectangles are being rendered in your png sequence.


You can open your scribe and change your background color to green (or any other color besides white) and you can clearly see where the white rectangles are going to cause a problem.


The solution is to remove the white rectangles and instead jump the camera to a blank area on the canvas. 


Keep in mind that animation times (or possible pause or transition times of 0.0 seconds may currently cause other problems (bugs) so if you run into any problems with timing or images not showing up, 0.1 sec times may need to be used in some cases instead of 0.0.  (I don't know if it is just pauses or just animation times or just transition times or some combination of them that causes the bugs)


-Mike (videoscribe user)

Thanks Mike

Goodness, how can I be so stupid....mystery solved...thanks Mike

Mike I want to bug you again about your knowledge. Have you ever thought about doing a Udemy course. I was on there the other day looking for a course on using Illustrator with Video Scribe and no luck. I bet your knowledge would sale like hot cakes.

Just a thought.

https://www.udemy.com/

Thanks again
Dan

 

Thanks for the lead!
I'll have a look at it.

-Mike

 


Login to post a comment