images not posting to canvas

  • when i try to add images from library or my computer i can see the image but nothing shows up in the preview or on the canvas


    I have uninstalled scribe


    deleted library


    added the cache file to my library/prefrences area


    still nothing


    please someone helllppp

  • Hi,

    Hi,
    Please provide a link to the instructions that you followed because your description is unclear.

    Are you using a mac or a pc?

    This is a temporary workaround mentioned in a previous thread: http://answers-uploads.s3.amazonaws.com/426-Inserting%20image%20solution.pdf

    -mike (videoscribe user)


     

  • Hi Mike


    thank you for responding 


    I followed these instructions


    http://help.videoscribe.co/support/solutions/articles/1000033720-library-images-will-not-preview-or


    for some reason i cannot open your link, let me know if you can see mine


    thanks


    Sierra

  • Whoops! I made the link wrong but it is now fixed.

    As far as the other instructions, all I can say, is make sure you did not skip any steps.  Rebooting before reinstalling may help. Also if you do a google search for "sparkol images not showing" (without the quoation marks) you will find more threads that may have the instructions worded slightly differently in a way that may make them more clear.

    -Mike (videoscribe user)

     

  • oh my god


    will you marry me


    IT WORKED


    WOOHOO, i have a presentation due tomorrow. YOU are a life saver


    thank you thank you thank you 


    Sierra

  • YAYYYY! That's great to hear!  Thank you for posting your results!!!

     

Login to post a comment